Skip to main content

Recensioner

Caroline Eriksson

Jag är så glad att äntligen kunna ge mina hundar möjligheten att få rätt förutsättningar till ett tryggt och lyckligt liv i flockan. Att se vår flock utifrån rätt perspektiv och se till mig själv när något inte fungerar, så fort jag flyttade fokus på att hundarna inte gjorde som jag ville utan istället se till hur JAG hanterade svårigheter så förstod jag att det är jag som behöver tränas, inte hundarna.
Tack Madde du är bäst

Familjen Haugness Emma Lundström Lahti

Wow så häftigt detta är. Kan starkt rekommendera Hundsnack. Att få den hjälp stöttning och återkoppling, på hemmaplan är guld värt. Våga testa och ta in. I början var jag jätte skeptisk, men idag är jag tacksam och glad att jag kontaktade Madeleine. Att förstå och våga ändra på ett sätt är svårt, men resultatmässigt, grymt. Rekommenderar Hundsnack Nyköping Det ger resultat.

Denise, deltagare på valpkurs

Jag skulle säga att det är en kurs som täcker allt inom vardagen och ger tydliga och betydelsefulla verktyg för att skapa balans i hundens vardag.
Tycker allt har varit bra.

Ida - Chicko

Tack snälla!! ❤️🙏
Du är verkligen underbar och snabb, finns verkligen alltid.

Maria Sten

Kan varmt rekommendera Hundsnack. Har fått sådan otrolig hjälp med att förstå min pälskling. Och jag känner mig mycket tryggare som hundägare.

Familjen Hernesjö

Vi har fått hjälp av hundsnack med vår hund Elsa. Vi har fått så bra kunskap och verktyg för att förstå och hjälpa vår hund. Vår vardag med Elsa är så mycket bättre nu. Så proffsigt och så fin service! Rekommenderas varmt!

Åsa

Så fantastik hjälp vi fick!
Bara efter ett par dagar började vi få ordning på vår odåga till hund.
Vi kommer nu jobba hårt efter Madeleines kloka råd!
Vi ser redan resultat 🐾🐕‍🦺